Делото за апорта на варненските акции от Международен панаир- Пловдив 

...
Делото за апорта на варненските акции от Международен панаир- Пловдив 
Коментари Харесай

Делото за Панаира бе разпрелено пред журналисти

Делото за апорта на варненските акции от Международен панаир- Пловдив  през днешния ден бе разпределено на инцидентен принцип обществено, пред обективите на медиите през днешния ден. Това стана след импортирана молба в правосъдна палата от общинските съветници от Демократична България с цел да подсигурява прозрачността на процеса. Системата на Висш съдебен съвет прати проблема към арбитър Симеон Захариев, който ще гледа комерсиалното дело, формирано по тъжба на Георги Гергов против отхвърли на Търговския указател да впише апорта на варненските акции от панаира в смесеното сдружение Пълдин Туринвест. Това е третото дело за панаира, което се пада на този арбитър. 
Прочетете още
“ Тази Централизирана система за систематизиране на делата се употребява от всички съдилища в страната и няма по какъв начин да й бъде повлияно или да бъде манипулирано самото систематизиране “, изясни Миглена Площакова и показва по какъв начин работи системата пред публицисти и съветниците от Демократична България, като я задейства за общо три каузи, едното от които това за Панаира.

“Публичността и прозрачността на дейностите по въпрос с толкоз висок публичен интерес е извънредно нужна и ще способства за повишение доверието и в правосъдната система ”, разяснява след процедурата  адв. Веселина Александрова.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР